Menu
Din kurv 0

Vores historie

Velkommen til NorJewels! 

Vi er Anne-Mette (23) og Theis (24), vi er kærester, og sammen har vi stiftet NorJewels. Hvis vi selv skal sige det, så er vores historie ret unik. To jyder, fra hhv. Horsens og Skagen, nu bosat i København. Vi mødtes lidt tilfældigt for knap halvandet år siden i København, og vi er efterhånden overbevist om, at vi er et ret godt match! Historien er lidt lang og underholdende, dog god, men den kan I få en anden gang. 

Vi har begge en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS, Handelshøjskolen i København. Theis blev i 2015 færdig med sin HA i erhvervsøkonomi, og Anne-Mette blev færdig med sin HA i kommunikation i 2016. For begge har drømmene i længere tid været en karriere i erhvervslivet, hvor en høj uddannelse skulle bane vejen – men i det seneste år er vi begge blevet tiltrukket mere og mere af iværksætter-tankegangen, hvor teorien fylder lidt mindre og fokus er på det praktiske og ideen som drivkraft.

Netop derfor har vi sammen stiftet NorJewels. Nu er det tid til at lære af den virkelige verden. Vi vil gøre alt, hvad der skal til for at opfylde vores fælles drøm, og give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. 

Det var lidt om os. Nedenfor kan du læse mere om virksomheden NorJewels, hvis du har lyst.

Er du allerede klar til at kigge på smykker? KLIK HER - for at komme i gang :-)

 

Om NorJewels

Vi vil sælge dig de lækreste smykker, og det vil vi fordi, vi brænder for det her projekt. Vi vil elske at sælge vores smykker til dig, og køber du hos os, så lover vi, at du lærer os langt bedre at kende. En lille cliffhanger - spændende :-)

Vi vil specielt elske, at du køber dine smykker hos os fordi, vi gerne, sammen med dig, vil være med til at kunne gøre en forskel for andre. Derfor har vi besluttet at donere 10% af vores omsætning på ALLE ordrer til DINNødhjælp. Det kan du læse mere om her.

Hvis du har forslag til et godt formål, noget vi kan gøre bedre eller noget tredje, så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@norjewels.dk. Det vil glæde os at høre fra dig.

Til sidst skal der lyde en tak fordi du læste med. Vi håber, du lærte os lidt bedre at kende. Vores slutbemærkning skal være en opfordring til, at du køber vores smykker fordi, du er vild med dem, vores idé og os. 

NorJewels - vores historie 

 

Det var alt fra os. Tak fordi du læste vores historie til ende! KLIK HER - så kan du komme i gang med at kigge på smykker :-) 

 

De bedste hilsner

Anne-Mette og Theis,

NorJewels