Menu
Din kurv 0

Et godt formål

Vi brænder for at gøre en forskel! Derfor har vi besluttet, at vi, på hver eneste ordre, støtter et godt formål ved at donere 10 % af dit køb til DINNødhjælp.

I 2017 SAMARBEJDER VI MED

  • DINNødhjælp. En dansk velgørende organisation, der er stiftet af Anja Ringgren Lovén. Anja og resten af DINNødhjælp teamet gør et kæmpe oplysningsarbejde for at nedbryde overtroen i Nigeria. Overtro er i Nigeria årsag til, at børn og unge bliver anklaget for at være hekse og på den baggrund tortureres, udstødes, dør af deres kvæstelser eller slås ihjel. De overlevende børn forsøger Anja og teamet at redde, hvorefter de indlogeres på børnehjemmet i Nigeria. Her får de masser af omsorg, medicinsk behandling, kost/logi og skolegang - alt sammen med til at give børnene et godt og normalt liv.

    DINNødhjælp er drevet af 100% frivillige, og derfor går hver en krone ubeskåret til deres projekt. Vi synes, DINNødhjælp er et formål, der er værd at støtte. Derfor giver vi 10% af vores omsætning ubeskåret til DINNødhjælp.

  • Børnehjælpsdagen. Vi er stolte af at være samarbejdspartner hos Børnehjælpsdagen. De har siden år 2000 haft fokus på at anerkende anbragte børn og unges særlige mærkedage. For eksempel giver de gaver til unge konfirmander eller non-firmander, der bor i plejefamilier eller på døgninstitutioner over hele landet.
    Her kan de anbragte unge blandt andet vælge et smykkesæt fra os. 

KLIK HER - for at komme i gang med shoppingen :-)

 

I 2016 SAMARBEJDEDE VI MED 

Siden NorJewels' start i februar 2016 har vi sammen støttet nedenstående gode formål.

Derudover har vi, sammen med Børnehjælpsdagen, været med til at give konfirmationsgaver til over 150 anbragte børn. Smykkerne havde en samlet værdi på 79.500 kr. Det er noget, som vi er rigtig stolte af! Du kan læse mere om det ved at klikke her

Du er mere end velkommen til at sende os en mail på info@norjewels.dk med forslag til et godt formål, vi i fremtiden kan støtte.